Gratis domino van de dag

Wat staat jou vandaag te wachten? Misschien kan deze treffende domino-van-de-dag je wat helderheid verschaffen. Ook bevat deze persoonlijke boodschap een aanvullende waarschuwing die als een ware eye-opener kan dienen.

Naar de domino van de dag


De weeklegging

De domino weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op algemeen vlak en op het gebied van carrière, financiën, vriendschap en liefde. Ook maken de stenen je attent op de valkuilen die je tegen kunt komen en bevat deze reading tal van bruikbare adviezen die je op iedere situatie kunt toepassen.

Naar de weekleggingAchtergrond van het domino orakel

Dominostenen fungeren al generaties lang als gezelschapsspel. De zigeuners gebruikten de stenen niet alleen als tijdverdrijf, maar verdienden er onderweg ook de kost mee door er de toekomst mee te voorspellen. Ze gebruikten hiervoor de welbekende stenen, maar ook kwam het vaak voor dat de zigeuners de stippen overnamen op papier zodat het dominospel minder plek in nam en zij deze - lichtere- kaartjes gemakkelijk in hun zak of tasje konden steken. Hoe dan ook; de voorspellingen die zij deden met hun 'domino's' waren doorgaans zeer doeltreffend.

Nathalie Kriek (auteur en tarotiste, zie foto elders op deze pagina) leerde alle manieren van waarzeggen met speelkaarten, dominostenen en dobbelstenen als vijftienjarig meisje van haar oma. Zij heeft op basis van deze kennis voor enkele unieke orakels de teksten geschreven (zie ook de zigeunerleggingen) die je hier kunt raadplegen.Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Meer orakels