Engelen levenslegging

De engelen verschijnen niet voor niets. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. In deze kaartlegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke levensgebieden: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen. Dat mag natuurlijk ook in je eigen woorden.

Naar de Engelen Levenslegging


Engelen advieslegging

Engelen komen op je pad als jij ze nodig hebt, je hoeft hen alleen maar om hulp te vragen. De eerste aartsengel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. De tweede aartsengel helpt je om vernieuwing te brengen in je leven. Bij de omschrijvingen vind je ook een aanroeping die je kunt gebruiken om contact te maken met deze aartsengelen, je mag natuurlijk ook je eigen woorden kiezen.

Naar de Engelen adviesleggingOver engelen

Engelen leven in de spirituele wereld en voelen zich thuis bij gedachten van vrede en liefde, niet bij irritatie en agressiviteit. Zij helpen ons om door middel van healing of reading weer één te worden met onszelf. Engelen houden rekening met onze vrije wil.

Dus als je niets vraagt, dan doen ze ook niets. Je kunt wel verzuchten 'ik weet werkelijk geen uitweg meer', maar daar kunnen ze niets mee. Ze zullen je woorden liefdevol ontvangen en verder niets, omdat je niets vraagt. Engelen komen pas in actie als je ze een vraag stelt. Via een Engelen Reading kun je hier je vragen stellen. De Engelen geven antwoord op je vragen en geven je inzicht in zaken als werk, relatie, zielendoel, etc.Paranormaal ontwaken

Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen, met niet-goed-geld-terug garantie. Inclusief een gratis video cursus Lenormand kaarten, nu voor slechts €17,-

Lees meerAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Trek een engelenkaartje

Een moment van bezinning, trek je kaartje voor vandaag.Meer kaartleggingen