Levensles horoscoop

In deze horoscoop kun je ontdekken welke opdracht jij hebt om in dit leven te groeien naar een zelfbewust mens. De levensleshoroscoop legt uit welke barrières je moet overwinnen en accepteren om toe te komen aan je levensopdracht.

Naar de levensles horoscoop


Beroepshoroscoop

Met de beroepshoroscoop wordt gekeken naar je talenten, je werkhouding en je ambities, die je volgens je persoonlijke geboortehoroscoop bezit. Er worden voorbeeldberoepen gegeven die bij jou als persoon passen. De teksten zijn geschreven door Willem Kunst, praktijkvoerend astroloog. Door te combineren kan je op weg worden geholpen bij de keuze van een passend beroep.

Naar de beroepshoroscoop


Gelukshoroscoop

Deze horoscoop is zo opgesteld dat je kunt lezen waar je geluk ligt en waar je je goed bij voelt zodat je weet welke koers je kunt gaan varen. Door te turven kun je meten of je op de goede weg bent bij het nastreven van jouw geluk. De 'voors' en 'tegens' worden hiertoe beschreven door Willem Kunst, praktijkvoerend astroloog.

Naar de gelukshoroscoop


Financiële horoscoop

Weet jij waar je op moet letten ten gunste van jouw financiële zekerheid? Is jou duidelijk welke waarde je toekent aan geld of aan bezit en wat daarbij je valkuilen kunnen zijn? Wat drijft jou als mens om goed met geld om te gaan? Lees het allemaal in je persoonlijke financiële horoscoop.

Naar de financiële horoscoop


De GirlzzScoop

De GirlzzScoop is voor meisjes en jonge vrouwen die midden in het leven staan en meer van zichzelf willen weten. In deze persoonlijke horoscoop lees je alles over jouw kracht, jouw temperament, jouw verleidingen en jouw gevoeligheid. Een horoscoop speciaal geschreven voor jou door Ilse Post in samenwerking met Willem Kunst, praktijkvoerend astroloog.

Naar de GirlzzScoopParanormaal ontwaken

Een e-book om je paranomale gaven te ontwikkelen, met niet-goed-geld-terug garantie. Inclusief een gratis video cursus Lenormand kaarten, nu voor slechts €17,-

Lees meerAlle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Meer horoscopen
Werken met astrologie